path

Bine ați venit pe noua noastră pagină de Internet!

05.02.2013

Avem deosebita plăcere și bucurie de a anunța lansarea noului site al Universității Româno-Germane din Sibiu, acțiune preliminară inițiată în contextul aniversării a 15 ani de la înființarea Universității în luna mai a acestui an.

Noul website vine în sprijinul studenților, al absolvenților de liceu, al cadrelor didactice, precum și al partenerilor U.R.G.S. cu informații detaliate, relevante și permanent actualizate despre oferta educațională și activitățile derulate în cadrul Universității.

Acest proiect s-a născut din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de informație printr-un website ușor accesibil tuturor vizitatorilor, cu o structură eficientă și cu un bogat conținut informațional.
Dincolo de noul design mult mai dinamic și atractiv, noua interfaţă vă oferă posibilitatea de a găsi mult mai uşor şi rapid detalii despre universitate, oferta educațională, examenele de licență și disertație, precum și informații despre facultățile din cadrul U.R.G.S., activitatea de cercetare științifică, bibliotecă sau despre evenimentele organizate de Universitatea noastră.

Pentru a veni în sprijinul studenților noștri, în cadrul site-ului am creat și o secțiune specială dedicată acestora, unde vor putea găsi toate informațiile de care au nevoie.

Mulțumim tuturor colegilor care s-au implicat în realizarea acestui proiect online și fără de care nu ar fi fost posibilă lansarea acestui nou site! Sperăm ca noua pagină web a Universității să vă placă și să vă fie de folos!

Vă dorim navigare plăcută!

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții