path

Universitatea Româno-Germană din Sibiu
aniversează 15 ani de la înființare

18.04.2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu organizează în data de 15 mai 2013 festivitatea de aniversare a 15 ani de la înființare, care va avea loc, începând cu orele 11:00, în Auditorium „Antonie Iorgovan”.

Festivitatea solemnă de aniversare a 15 ani de la înființare face parte din seria de activități planificate în cadrul evenimentului „Zilele Universității Româno-Germane din Sibiu” care se desfășoară în perioada 13-17 mai 2013.

Pe parcursul celor cinci zile, Universitatea va desfășura o serie de activități ce cuprind discuții pe tema Sistemului de învățământ din România, ateliere de lucru cu dezbateri interactive între studenți și elevi de liceu și acțiuni de consiliere și orientare în carieră dedicate viitorilor absolvenți ai învățământului liceal.

În aceeași perioadă, 13-17 mai 2013, Universitatea Româno-Germană din Sibiu își deschide porțile publicului larg în cadrul evenimentului „Zilele porților deschise”, zilnic între orele 08:00 – 16:00. Astfel, Universitatea oferă elevilor de liceu și tuturor celor interesați posibilitatea de a vizita Universitatea, de a se întâlni și discuta față în față cu cadrele didactice și cu studenții Universității, de a fi studenți pentru o zi.

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții