path

Un nou partener ERASMUS – Universitatea Castilla - La Mancha

01.07.2013

În data de 21 iunie 2013 Universitatea Româno-Germană din Sibiu a primit vizita domnului prof.dr.d. Emilio Nieto Lopez, Decan al Facultății de Științe ale Educației din cadrul Universității Castilla - La Mancha.

Universitatea Castilla la Mancha a luat ființă în anul 1982 iar în anul 2010, în cadrul ei, a fost înființață Facultatea de Științe ale Educației. Cu campusuri în Albacete, Ciudad Real, Cuenca și sedii universitare în Toledo, Talavera de la Reina și Almaden, Universitatea Castilla - La Mancha este o instituție modernă și competitivă, cu peste 30.000 de studenți, 2.300 de profesori și cercetători și 1.200 de angajați în domenii auxiliare procesului educațional.

În urma întâlnirii dintre domnul decan prof.dr.d.Emilio Nieto Lopez și rectorul U.R.G.S. prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean, au fost puse bazele unui parteneriat de colaborare pe linie de mobilități ERASMUS, urmând ca în cel mai scurt timp să fie definitivate și tratativele ce vor duce la semnarea unui acord mai amplu de parteneriat între cele două instituții.

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții