path

Acord de colaborare cu Universitatea Tehnologică din Czestochowa

02.06.2014

În perioada 28-30.05.2014, domnul Conf.univ.dr. George Bălan, prorector al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, a efectuat o vizită oficială la Czestochowa University of Technology, Polonia, pentru semnarea contracului de colaborare cu această universitate. Din partea universității poloneze contractul de colaborare a fost semnat de doamna Rector, Prof.Univ.Dr. Maria NOWICKA-SKOWRON. În urma discuțiilor purtate s-a convenit întocmirea documentației necesare pentru semnarea unui parteneriat în cadrul Programului Erasmus, începând cu anul universitar 2014-2015.

Totodată, cu aceasta ocazie, domnul prorector a participat la International Conference Career Management in Knowledge Based Society, ediția a doua, organizată de Czestochowa University of Technology în parteneriat cu universitatea noastră, în calitate de membru în comitetul științific al conferintei și pentru a susține o lucrare în plenul conferinței.

Prezența mediului academic din România a fost remarcabilă, la eveniment participând 5 universități din țara noastră. Datorită acesteia, coordonatorul conferinței, Prof.univ.dr. Janusz Grabara, a organizat o întalnire a delegației române cu domnul Ovidiu Dranga, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Republica Polonă. Întâlnirea a fost foarte plăcută, domnul ambasador felicitând universitățile pentru acțiunile academice întreprinse peste hotare în scopul diseminării valorilor științifice românești. Nu a fost ratată ocazia de a surprinde acest moment onorant.

Conf.univ.dr. George Bălan, Prof.univ.dr. Ioan-Moise Achim, Conf.univ.dr. Larisa Dragolea,
ambasadorul Ovidiu Dranga și Prof.univ.dr. Janusz Grabara

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții