path

BAZAR CU LUCRURI GRATIS

16.09.2014

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, între orele 10-17, are loc “BAZARUL CU LUCRURI GRATIS“, ediția a VI-a, la noul sediu al Universităţii Româno-Germane din Sibiu din Str. Rîului nr. 23, sala P1-Parter la iniţiativa Departamentului de Binefaceri, sprijinită de platforma LucruriGratis.ro.

Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o întâlnire în care participanţii aduc şi oferă complet gratuit produse în stare de funcţionare, cărţi pe care nu le mai citesc, produse cosmetice, electronicele vechi înlocuite deja cu altele noi, îmbrăcăminte, jucării și decoraţiuni de care nu mai au nevoie şi orice alte lucruri care pot fi împărtăşite într-o comunitate.

În cadrul acestui bazar există posibilitatea de a lăsa un CV sau de a completa unul pe loc, iar “Job în Sibiu” vine în sprijinul dvs. O iniţiativă “Bazar cu lucruri gratis” şi “Job în Sibiu” în colaborare cu Universitatea Româno-Germană din Sibiu şi Asociaţia Spitalului de Psihiatrie Sibiu şi pusă în practică de către sibieni.

Organizatorii evenimentului îşi doresc să participe cât mai mulţi sibieni la acest bazar programat în ziua de 20 Septembrie 2014, între orele 10-17, la noul sediu al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, Str. Rîului nr. 23 sala P1-Parter.

Vă așteptăm!

Vezi eveniment https://www.facebook.com/events/1481561432098020/

Vezi afișul evenimentului

Comunicat de presă

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții