plan

path

Vrei să fii antreprenor și să obții finanțarea afacerii tale din fonduri europene?

Proiect în cadrul Programului România Start-up Plus (finanțat prin POCU 2014-2020)

Universitatea Româno-Germană din Sibiu te invită să te înscrii la cursul de Competențe antreprenoriale, pe care îl organizează în cadrul proiectului cu finanțare europeană, START IN BUSINESS.

proiect

Pe parcursul celor 5 săptămâni cât durează cursul de formare antreprenorială, vei învăța cum să lansezi și să dezvolți o afacere.

Te vom iniția în bazele antreprenoriatului, astfel încât să obții cunoștințe practice despre atragerea clienților și a consumatorilor, analiza concurenței și a pieței, analiza resurselor și a activităților, modele de afaceri, marketing aplicativ, finanțarea afacerilor, identificarea elementelor de risc ale unei afaceri și multe altele.

Vei afla care sunt calitățile unui antreprenor de succes și vom avea grijă să-ți dezvolți abilitățile necesare pentru reușita în afaceri.

Te vom ajuta apoi să identifici cea mai potrivită idee de afacere pentru tine și îți vom oferi suport teoretic și practic la întocmirea unui plan de afacere care să creeze cel puțin două locuri de muncă în mediul urban.

Dacă ideile tale sunt convingătoare și dacă planul de afacere întocmit de tine va fi selecționat, vei primi un suport financiar de până la 40.000 de Euro prin FSE-POCU (Program Operațional Capital Uman 2014-2020) și vei primi asistență de specialitate pentru a menține funcționarea întreprinderii nou înființate.

Nu ezita și înscrie-te la cursul nostru de Competențe antreprenoriale!

Fără taxe de înscriere ori participare!

După finalizarea cursului, vei primi certificat de absolvire, recunoscut de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, precum și de Ministerul Educației Naționale.

inscrie-te

Pentru mai multe detalii despre proiectul Start in business găsiți aici.

Universitatea Româno-Germană din Sibiu
Piața Aurel Vlaicu nr. 11-12
Tel.: 0269 233 568
E-mail: start@roger-univ.ro
Web: www.startinbusiness.ro

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții