path

Flohmarkt Caritabil „SĂ FIM DARNICI ÎMPREUNĂ!”– ediția I

10-14 decembrie 2012

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a organizat în perioada 10-14 decembrie 2012 prima ediție a Flohmarktului Caritabil „Să fim darnici împreună!”, sub egida lui Rogerilă. Universitatea Româno-Germană din Sibiu dorește să se implice activ în acțiuni caritabile și să stimuleze, totodată, participarea studenților la acțiuni de voluntariat cu scop caritabil.

La această acțiune organizată în scop caritabil au participat studenți, cadre didactice și personal administrativ din cadrul Universității, dar și invitați precum membrii Corului Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și studenții programului de masterat Arta interpretării caracterelor dramatice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. 

În cadrul acestui eveniment, Universitatea a primit și vizita elevilor clasei a XII-a din cadrul Colegiului Agricol „Daniil Popovici Barcianu” din Sibiu. Aceștia au avut astfel ocazia de a vizita Universitatea, de a intra în contact cu cadrele didactice și mai ales de a se alătura inițiativei gazdei prin cumpărarea de obiecte pentru cei dragi și prin donarea de bani pentru cei care au nevoie de ajutor.

Fondurile strânse în cadrul Târgului Caritabil au fost folosite pentru acordarea a două burse sociale studenților U.R.G.S. și pentru achiziționarea de produse alimentare pentru două familii de bătrâni din municipiul Sibiu.

Prin această inițiativă, Universitatea Româno-Germană din Sibiu a urmărit să implice comunitatea academică într-un act de responsabilitate socială și să demonstreze că doar împreună, prin unitate și dăruire, putem schimba în bine viețile unor oameni.

Invitație
Calendarul evenimentelor
Galerie foto

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții