path

Flohmarkt Caritabil „SĂ FIM DARNICI ÎMPREUNĂ!”– ediția a II-a

09-13 decembrie 2013

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a organizat în perioada 9-13 decembrie 2013 cea de-a doua ediție a Flohmarkt-ului Caritabil „Să fim darnici împreună!”, sub egida lui Rogerilă. Această acțiune a fost inițiată și organizată pentru prima dată de Universitatea Româno-Germană din Sibiu în luna decembrie a anului 2012.

Universitatea Româno-Germană din Sibiu dorește să se implice activ în acțiuni caritabile și de responsabilitate socială și să stimuleze, totodată, participarea studenților la acest tip de activități. La ediția din acest an au participat studenți, cadre didactice și personalul administrativ din cadrul Universității.

În data de 11 decembrie 2013, Universității Româno-Germane din Sibiu i s-a alăturat și Corul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, care a susținut un program deosebit de colinde.

Porțile Târgului de Crăciun, organizat în Sala de Lectură de la parterul Universității Româno-Germane din Sibiu, au fost deschise zilnic între orele 08:00 – 18:00, în perioada 9-13 decembrie 2013. Flohmarktul Caritabil a fost deschis atât studenţilor şi cadrelor didactice din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu, cât și publicului larg și întregii comunități sibiene.

Fondurile strânse în urma desfășurării Târgului Caritabil au fost folosite pentru acordarea a două burse sociale studenților din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu.

Prin această inițiativă, Universitatea Româno-Germană din Sibiu a urmărit să implice întreaga comunitate academică în organizarea și derularea acestei acțiuni caritabile.

Afiș
Invitație
Galerie foto

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții