path

Rectorul Universității Româno-Germane din Sibiu, Doctor Honoris Causa al Institutului Internațional de Management din Chișinău

25 aprilie 2014

Ziua de vineri, 25 aprilie 2014, a reprezentat un prilej de bucurie pentru comunitatea academică a Universității Româno-Germane din Sibiu. Încununare a întregii activități didactice și de cercetare, rectorului U.R.G.S., prof.univ.dr. Gheorghe Bichicean i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa al Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA) din Chișinău. Evenimentul a avut loc în cadrul celei de a doua Conferințe Științifice Internaționale Performanțe într-o economie competitivă, derulate în Chișinău, Republica Moldova.

Temele abordate în cadrul conferinței au acoperit probleme care vizează competențele profesionale și locurile de muncă, dimensiunile sărăciei în Romania, impactul migrației forței de muncă asupra economiei și multe altele. Înconjurat de familie, colegi și prieteni, dl. rector prof.univ.dr. Dr.H.C. Gheorghe Bichicean a susținut în cadrul conferinței importanța dezvoltării și practicării unui învățământ superior de calitate, bazat pe nevoile pieței muncii, precum și necesitatea integrării tinerilor în viața profesională activă, în special în contextul economic actual.

Atât evenimentul festiv cât și evenimentul științific s-au bucurat de prezența a peste 70 de invitați și participanți din România - Universitatea Româno-Germană din Sibiu, Franța - Universitatea Paris 13, Canada - Centrul de Cercetări al Inovațiilor Sociale (CRISES-HEC) din Montreal, Republica Moldova - Institutul Internațional de Management (IMI-NOVA), și mulți alții.

Afiș
Program
Galerie foto

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții