path

Un nou acord de parteneriat susține dezvoltarea internațională a Universității Româno-Germane din Sibiu

28-30 mai 2014

În perioada 28-30.05.2014, domnul Conf.univ.dr. George Bălan, prorector al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, a efectuat o vizită oficială la Czestochowa University of Technology, Polonia, pentru semnarea contractului de colaborare cu această universitate. Din partea universității poloneze contractul de colaborare a fost semnat de doamna Rector, Prof.Univ.Dr. Maria NOWICKA-SKOWRON. În urma discuțiilor purtate s-a convenit întocmirea documentației necesare pentru semnarea unui parteneriat în cadrul Programului Erasmus, începând cu anul universitar 2014-2015. Acest parteneriat se alătură celor deja semnate cu instituții de învățământ superior din Germania, Turcia, Franța, Republica Moldova, Spania, etc.

Totodată, cu această ocazie, prorectorul U.R.G.S. a participat la International Conference Career Management in Knowledge Based Society, ediția a doua, organizată de Czestochowa University of Technology în parteneriat cu Universitatea Româno-Germană din Sibiu.

Prezența mediului academic din România a fost remarcabilă, la eveniment participând 5 universități din țara noastră. Datorită acesteia, coordonatorul conferinței, Prof.univ.dr. Janusz Grabara, a organizat o întalnire a delegației române cu domnul Ovidiu Dranga, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Republica Polonă. Excelența Sa a felicitat universitățile pentru acțiunile academice întreprinse peste hotare în scopul diseminării valorilor științifice românești și le-a asigurat de întregul său sprijin.

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții