path

Conferința Științifică Internațională - SELTH 2015

20 noiembrie 2015

În perioada 20 și 21 noiembrie 2015, în cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu au avut loc Zilele Academice ale acestei instituții de învățământ. În aceste zile, Universitatea Româno-Germană din Sibiu a organizat cea de-a XV-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale SELTH 2015. Conferința din acest an este o continuare și un rezultat de success al demersurilor de internaționalizare al URGS.

Ediția din anul 2015 este în același timp și cel de-al patrulea an în care conferința știiințifică internațională este organizată în parteneriat cu alte instituții din străinătate (Wilhelm Löhe Hochschule für angewandte Wissenschaften from Fürth, Diakonie Neuendettelsau, Germany, International Management Institute (IMI-NOVA), Moldova și Université Paris 13, France).

Anul acesta, tematica științifică a fost focalizată pe Strategia Europa 2020 – Implicații Economice și Sociale. Nu mai puțin de 8 țări (Polonia, Albania, Turcia, India, Iraq, Papua Noua Guinee, Rep. Moldova, România) au fost reprezentate prin cercetători de mare valoare, cadre didactice, studenți doctoranzi, specialiști, care au participat la dezbateri ample privind viitorul Europei și al tuturor cetățenilor ei pe mai multe secțiuni care au vizat domeniul științelor economice, juridice și administrative, socio-umane și inginerie.

Afiș
Program
Galerie foto

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții