path

Lugi-Nicolae Dumitrescu, Doctor Honoris Causa al U.R.G.S.

20 noiembrie 2015

În data de 20 noiembrie 2015, în cadrul Ședinței Solemne a Senatului U.R.G.S., domnului prof.univ.dr. Luigi-Nicolae Dumitrescu, i-a fost decernat titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Româno-Germane din Sibiu, drept urmare a îndelungatei sale cariere didactice, a implicării în viața academică a U.R.G.S., dar și ca încununare a unei munci de cercetare științifică pusă în slujba unui domeniu deosebit din aria științelor economice, și anume Marketingul.

De-a lungul unei cariere, de peste două decenii și jumătate dedicate studierii fenomenelor și conceptului de Marketing, domnul prof.univ.dr.dr.h.c. Luigi Nicolae Dumitrescu este autorul a peste 80 de articole de specialitate publicate în reviste de specialitate din țară și străinătate, a publicat peste 50 de articole în cadrul volumelor unor conferințe științifice naționale și internaționale, a fost autor sau coator a 11 cărți de specialitate și membru în 16 proiecte de cercetare ștințifică, proiecte cu finanțare europeană sau de mobilități didactice.

Ședința Solemnă a Senatului U.R.G.S. s-a bucurat de prezența unui număr mare de invitați din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din România, precum și mai mulți reprezențanți ai comunității academice a U.R.G.S., dar și din partea liceelor sibiene.

Vivat, crescat, floreat!

Galerie foto

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții