path

21-24.05.2013 - International scientific and practical conference, Alushta, Crimeea

29.05.2013

Ca urmare a invitaţiei primite din partea Universităţii Tehnice Naţionale din Kharkov semnată de Alexandr ROMANOVSKY, prorector al universitații,  domnul conf.univ.dr. George Bălan, prorector al Universităţii Româno-Germane din Sibiu, a participat la International scientific and practical conference "VI CRIMEAN PEDAGOGICAL READINGS: NEW PEDAGOGICAL TECHNOLOGIES IN EDUCATION AND HUMANITARIAN AND TECHNICAL ELITE FORMATION", la Alushta, Crimeea, în perioada 21-24.05.2013, în calitate de: prorector al universităţii, membru în Comitetul Ştiinţific al conferinţei şi de raportor în plenul conferinţei. Lucrarea prezentată ,,Educaţie pentru dezvoltare durabilă’’ s-a bucurat de un real interes. Tot cu această ocazie i-au fost înmânate documentele de certificare a calităţii de membru al Academiei de Ştiinţe a Ucrainei.
Aceste întâlniri au rolul de a mări vizibilitatea învăţământului academic românesc, identificarea unor posibilităţi de cooperare pe domenii de interes, organizarea unor şcoli de vară studenţeşti , schimburi de informaţii şi experienţe.

La întoarcere domnul conf.univ.dr. George Bălan a făcut o scurtă vizită la Krivoi Rog unde a avut întâlniri cu primarul oraşului Iurii Grigorovici Vilkul, rectorul Universităţii Naţionale din Krivoi Rog Nicolai Stupnik, profesorul  Serghei Joukov, vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe Miniere a Ucrainei Alexandr Stankov, în vederea stabilirii unor cooperări viitoare.

 

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții