path

Ia-ți cetățenia BuzzCamp! Au început înscrierile pentru BuzzCamp Sibiu

23.10.2014

BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, revine pe 13 noiembrie, la Hotel Continental din Sibiu.

Studenții și tinerii absolvenți vor fi puși față în față cu companii de top, speakeri motivaționali și persoane publice venite special pentru a comunica pe teme de dezvoltare personală și pentru a interacționa cu cei prezenți prin intermediul workshop-urilor, dar și prin sesiuni one-to-one în cadrul fotoliilor de consiliere.

Încă de la înființare, BuzzCamp a atras mii de tineri profesioniști interesați de dezvoltarea lor personală. Conceptul evenimentului are ca scop educarea participanților și integrarea acestora în comunitatea deja formată prin acordarea cetățeniei BuzzCamp - document ce atestă curiozitatea și dorința tinerilor de a se dezvolta personal și profesional.

Programul BuzzCamp Sibiu include conferința cu tema „Atitudinea care îți schimbă viața”, precum și workshop-ulFă ceea ce îți place și nu vei lucra o zi în viața ta – Ghid practic de orientare în carieră” susținut de către Oana Centea – HR Manager și Mihai Cristina – Recruitment and Selection Coordinator în cadrul Arvato Bertelsmann.

”BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. În cadrul evenimentului, tinerii găsesc răspunsuri la întrebările pe care le au și sfaturi direct de la potențialii angajatori”, a declarat Sabina Popârlan, Marketing and Communication Manager Inspire Group.

Pe lângă București, anul acesta BuzzCamp ajunge în alte 6 orașe unde tinerii profesioniști, studenții și absolvenții vor fi puși față în față cu speakeri de renume pentru a discuta despre dezvoltarea personală și orientarea profesională a fiecăruia.

Programul BuzzCamp 12

  • București – 4 - 7 noiembrie 2014
  • Brașov – 11 noiembrie 2014
  • Sibiu – 13 noiembrie 2014
  • Cluj – 18 noiembrie 2014
  • Timișoara – 20 noiembrie 2014
  • Iași – 26 noiembrie 2014
  • Bacău – 27 noiembrie 2014

 

Înscrierile pentru BuzzCamp Sibiu sunt deschise la link-ul: http://buzzcamp.ro/event/sibiu/inscriere/ , iar înscrierea și participarea la eveniment sunt gratuite. Mai multe informații privind programul BuzzCamp sunt disponibile pe site-ul evenimentului și pe pagina de Facebook.

Despre BuzzCamp

BuzzCamp este un eveniment bianual de business cu target young organizat de Inspire Group. Companii de top, traineri specializați, speakeri motivaționali și persoane publice vin să comunice cu tinerii pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră – conferințe, workshop-uri și seminarii, concursuri, tombole, difuzari video și reclame pe ecrane în pauze, sesiuni de „fotolii de consiliere” în fiecare pauză, colțul oportunităților de carieră unde participanții își pot lăsa CV-urile și multe alte posibilități de comunicare cu tinerii.

 

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții