path

Conferința de lansare a proiectului „Te implici, înveți, câștigi prin stagii de practică!

10.07.2015

Universitatea Româno-Germană din Sibiu în parteneriat cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” anunță lansarea oficială a proiectului „Te implici, înveți, câștigi prin stagii de practică!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!”
Proiectul a demarat la 1 iulie 2015, durata de implementare a acestuia fiind de 6 luni, având o asistență nerambursabilă în valoare de 897.234 lei.
Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea de competenţe şi abilitaţi practice în vederea îmbunătățirii inserţiei pe piaţa muncii a unui număr de 270 studenţi din Sistemul National de Învățământ, Regiunea Centru – respectiv din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu și a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.
Proiectul vizează facilitarea tranziției de la școală la viața activă prin oferirea unui pachet integrat de consiliere și orientare în carieră, formarea și consolidarea abilităților personale relevante, mentorat, stagii de practică și oportunități sporite pentru participarea pe piața muncii.
Conferința de lansare a proiectului va avea loc în data de 13 iulie 2015, ora 9, la sediul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, str. Revoluției, nr. 3-5.
Pentru informaţii suplimentare, echipa proiectului vă stă la dispoziţie la adresa de e-mail stagiipractica@roger-univ.ro.

Manager de proiect,

Prof.univ.dr. Dr.H.C. Gheorghe Bichicean

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții