plan

path

Lideri pentru Justiție a ajuns la a zecea ediție!

Programul este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilier juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri/companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.) masteranzilor, precum și studenților la drept aflați în ultimul an de studiu.

Lideri pentru Justiție pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice și a sistemului de justiție în ansamblul dar și pe identificarea și implementarea unor soluții concrete pentru probleme punctuale din mediul tău profesional.

Dacă vrei să te dezvolți și să te implici activ în schimbarea în bine a sistemului de justiție și a societății în ansamblul ei, trimite-ne candidatura ta și alătură-te unei comunități de 170 de tineri din toate profesiile juridice din România. Candidatură trebuie să conțină un CV, o scrisoare de motivație de o pagină și un eseu de maxim două pagini în care să prezinți o schimbare pe care dorești să o aduci profesiei tale, instituției în care activezi sau sistemului de justiție în ansamblul său.

Trimite candidatura ta la adresa office.rspsoe@kas.de până pe 14 octombrie 2018, ora 23:59. Vor fi selectați până la 20 de tineri juriști cu potențial de lideri! Detalii despre procesul de selecție, structura și conținutul programului Lideri pentru Justiție X (2019) sunt disponibile pe pagina www.kas.de/leadership. Stai la curent cu ultimele noutăți pe pagina www.Facebook.com/LeadersforJustice și intră pe canalul www.YouTube.com/LeadersJ.

Call for Aplications

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții