path

Cariere/Joburi

Internship 2016

 

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 22 iulie – 22 septembrie 2016 și va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea de către aceștia a experienței și cunoștințelor practice. 150 de stagiari vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante la program..

 

 

jobRapid

JobRapid.ro centralizează locurile de muncă din fiecare județ al României, pe categorii și localități. Sunt incluse și locurile de muncă din administrația publică (primării, unități de învățământ etc.) așa cum sunt acestea afișate în Monitorul Oficial. Fiecare job conține datele de contact și nu este necesară înregistrarea pentru a aplica. Site-ul oferă de asemenea sute de locuri de muncă pentru județul Sibiu, din toate domeniile, actualizate constant.

Neuvoo

Neuvoo este un motor de căutare de locuri de muncă care indexează gratuit locuri de muncă de pe website-uri de companii de carieră, agenții de plasare a forței de muncă și platforme de locuri de muncă. Noi centralizăm toate locurile de muncă disponibile pe web, prin urmare suntem foarte similari cu Google pentru locuri de muncă.

Jooble

Jooble este un site, elaborat cu scop unic de a vă ajuta să găsiți un loc de muncă demn. Pe jooble veți găsi toate ofertele de muncă disponibile în prezent. Ați mai auzit de așa ceva? Deci, toate ofertele de muncă din România pot fi găsite doar pe jooble. Aceasta se datorează nu doar faptului că jooble este cea mai mare sursă informațională din România, lider printre portalurile de angajare etc. Aceasta rezultă din particularitățile funcționării acestuia: asemenea oricărui motor de căutare (de exemplu, Google sau Yahoo), jooble nu păstrează toată informația în propria bază de date, ci le caută mult mai bine decât alții.

Job in Sibiu

Job în Sibiu este un grup pe Facebook, orientat înspre găsirea și promovarea locurilor de muncă din zona Sibiu. A fost înființat în iulie 2013 la inițiativa lui Marius Ciucă și își propune să ajute tinerii sibieni și nu numai să-și găsească un loc de muncă. Ideea s-a dovedit de a fi un real succes și numai din prisma faptului că grupul a strâns un număr de peste 10000 de persoane din comunitatea sibiană, în mai puțin de un an de la apariția acestuia. detalii

Trivago

Trivago este cel mai mare website de căutare de hoteluri la nivel mondial, iar sediul companiei este în Düsseldorf, Germania. Înființat în anul 2005, trivago oferă zilnic oportunități de carieră în domenii de interes cum ar fi: Comunicare, Informatică, Finanţe, Online Marketing, Servicii cu clienții, Vânzări și multe altele, atât studenților cât și absolvenților. De asemenea există varianta de job pentru perioada vacanței de vară. Compania se dezvoltă rapid, iar oportunitățile pe care le oferă sunt de mare interes pentru studenții sau absolvenții Universităţii Româno-Germane din Sibiu. Aceștia vor dobândi la trivago o experiență internațională. Trivago listează toate ofertele lor de job-uri aici www.trivago.ro/jobs. Site-ul este actualizat pe tot parcursul anului, iar studenții pot să le trimită aplicațiile lor direct pe website-ul companiei. detalii

© 2015 U.R.G. Sibiu | Toate drepturile rezervate| Termeni și condiții